Močna erekcija

Kako doseči močno in trdno erekcijo?

V partnerskem odnosu je spolnost izjemno pomemben dejavnik pri tem, kako kvalitetna bo veza določenega para. Nič koliko parov se razide in kot razlog navede seks. Za nekoga je tega premalo, drugemu pa morda ni toliko do posteljnih radosti.

Še en razlog pa je, kadar sta oba za seks, a ON ne zmore doseči zadovoljivo trde in dolge erekcije. V tem primeru sta na slabem oba in nujno je, da se moški hitro sooči s to težavo ter postori vse, kar je v njegovi moči, da jo reši. Ni nujno, da bo treba obiskati zdravnika, kajti težave z erekcijo se lahko v veliko primerov reši tudi doma.

Pozor na prehrano

Ko je govora o prehrani in povezanosti z erekcijo, naj najprej omenimo ogljikove hidrate. Ti bodo vir energije, ki jo vsak moški potrebuje med spolnim odnosom. Utrujeno in lačno telo se bo namreč kujalo tudi tam spodaj. Če ste kdaj zasledili novico, da se v školjkah skriva afrodiziak, pomislite še enkrat.

Kakšnih otipljivih dokazov za to, da naj bi bilo po uživanju teh morskih sadežev več poželenja, ni. Je pa na drugi strani vsebnost cinka v njih zelo pomembna za doseganje kvalitetne erekcije. Da bo kri nemoteno krožila in prišla tudi v penis, jejte svežo zelenjavo, sadje in si privoščite oreščke.

Alkohol in tobak

Znano je, da sta alkohol in tobak vedno povezana s težavami in različnimi boleznimi. Tudi v tem primeru ne bo nič drugače, kajti pogosto kajenje vsekakor vpliva na slabše razpoloženje tam spodaj. Kar pa se alkohola tiče, pa je treba zapisati nekaj reči.

Alkohol namreč širi žile in omogoča večji pretok krvi. Prav tako poskrbi za nekaj več sproščenega vzdušja, oboje pa ima lahko za rezultat celo pozitiven zaključek. Govorimo o manjši meri alkohola, seveda. Preveč alkohola deluje povsem obratno in celo v popolnosti onemogoči erekcijo in doseganje orgazma.

Telovadba

Gibanje in vadba na sploh imata velik vpliv na trdnost erekcije. Da bi bila ta karseda močna in trdna, je obvezno  imeti v mislih tudi to. Ne glede na to, za kakšno vadbo se odločite, bo vse bolje kot nič. Še posebej dobrodošle pa bodo vaje za utrjevanje trebušnih mišic in celo Keglove vaje.

Vemo, da je dober pretok krvi izjemno pomemben za doseganje erekcije, zato je jasno, kako zelo pomembno vlogo igrata pri tem srce in ožilje. S telesno vadbo in ustrezno telesno pripravljenostjo boste naredili precej za zadovoljujočo erekcijo in spolnost nasploh.

Omislite si erekcijski obroček

Gre za erotično igračko, ki jo lahko kupite tudi preko spleta, iz katere od erotičnih trgovin. Preprost in cenovno dostopen pripomoček vam bo pomagal dlje časa obdržati trdno erekcijo. Njegova naloga je sila enostavna, saj nameščen pri korenu penisa s tesnim objemom zadržuje kri v njem.

Erekcijski obroček za erekcijo
Erekcijski obroček vam omogoči dlje časa trajajočo trdno erekcijo.

Na voljo so različni modeli. Od takšnih povsem običajnih do tistih s posebnimi oblikami in celo v kompletu z majhnim vibratorjem, ki med spolnim odnosom dodatno vzburja partnerko v predelu klitorisa.

Če težav z erekcijo ne morete odpraviti, vsekakor obiščite svojega zdravnika, ki vam bo v tem primeru predpisal tudi ustrezna zdravila.